An interview with Eugene Lanning | Author Interview | Online Interview

An interview with Eugene Lanning

Interests: Travelling
Birth Place: New Delhi
Hobbies: Reading
Biographical Info: The author, Eugene Lanning is a student and an aspiring writer. He wants to remove sadness from the society through his work. He wants the people to learn valuable things in life while being entertained. Also, Eugene wants to hide his identity.

Q1. Achievement So far ?

Ans:Won 'Article Writing Competition' and 'Qoute Writing Contest' organised by Hindustan Times.

Q2. Favorite Topics of Writing ?

Ans: Romance, Psychology, Suspense

Q3. What describes you the best ?

Ans: 1. Graphical Author
2. Mystery Writer
3. Motivational Author
4. Romance Author
5. Content Writer
6. Academic Author

Q4. Tell us about your writing career: 80-100 words minimum ?

Ans: I am a debutant writer but I have a lot of writing experience.

Q5. Tell us about your book, 'Cyrus' ?

Ans: 'Cyrus', a fictional and romantic novel, tells the story of Cyrus Celestino, a lazy and charming teenager, who is immensely loved by his foster parents and their family members. During his stay abroad, for studies, he meets a very beautiful elite class girl, Katie, who falls in love with him at the very first sight. This creates a troubling situation for Cyrus who has already fallen for his classmate, Carol.

Q6. What encouraged you to become an Author ?

Ans: To bring a positive change in the society without becoming known.

Q7. What is your current goal in writing career ?

Ans: To become a established professional writer.

Q8. The titles seems different and catchy, how you decided it?

Ans: Cyrus is the name of the boy around whom almost the complete novel revolves. So it seemed a good idea to me to keep the title on his name.

Q8. Are you writing other books as well, let us know about the same.

Ans: Yes, I am writing another novel titled 'I Hope'. It's a story of a boy who wants to explore the world. He is eager to know about the human feelings in different situations. Every morning, he wakes up with some kind of a hope in his heart.


Thank you very much for taking the time out of your busy schedule to take part in this interview.
About Us

We are here to answer any questions you may have our company experiense. reach out to us and well respond as soon we can. fill out the queries form. Our representative will contact you shortly for initial consultation to determine your specific needs for your book. Now forget about the fussy laws and printing-publishing issues-for we are here, working day and night to make your dream come true. Publish your book, build a reader base.

Reach Us