An interview with Indrajeet Kumar

Book Name - "Wo Barish Wali Ladki"
Hobbies and Interests – Writing and Painting
Amazon Link - Buy Now
Biographical Info: I am a 11th standard student
Favourite Quote - Jo khud khus rehte hai unse duniya khus rehti hai.

Q1. Hello, Tell us a little about yourself? Perhaps something not many people know?

Ans : I am a teenager boy and study in 11th class. I am also an artist who likes making sketches and paintings or writing is like breathing for me. It is a part of my life.

Q2. Your every readers and me also wanted to know, Do you write every single day? How do you find or make time to write?

Ans: No, I don't write everyday because I am a studentvand everybody know how much hard student's life while tuition, school extra class etc. That's why I write every Saturday and Sunday and also I write in the holidays.

Q3. How did you begin writing? Did you intend to become an author, or do you have a specific reason or reasons for writing each book?

Ans: I begin wrote when I was in class 4th. I definitely want to become an author, but before that I intend that I can write something good and I can convey my good thinking to everyone.

Q4. What is the most important thing that people DON'T know about your subject/genre, that they need to know?

Ans: The most important thing is that thinking is because everyone has one's own way. And I write love stories and I have a different way of my own which separates me from others and I want to show my style of of love to the people.

Q5. What was an early experience where you learned that language had power? What made you want to become a writer?

Ans: I seen many authors and also my society.My thoughts become an author and I feel compelled to think like everyone at all times.

Q6. If you could tell your younger writing self anything, what would it be?

Ans: If you could tell your younger writing self anything, what would it be?

Q7. What makes your book stand out from the crowd? What do you think is the future of reading/writing?

Ans: The language of the book and the picture that is shown inside the book. Good stories and good emotions is the future of reading/ writing.

Q8. Tell us about your upcoming books?

Ans: Tell us about your upcoming books?

Q9. What is your role in the writing community?

Ans: As a reader.

Q10. What was your hardest scene to write?

Ans: Emotional scene is the hardest scene because I could not understand how people can to their thinking.

Q11. What’s the best way to market your books?

Ans: Social media,mouth publicity and also good reviews.

Q12. Any last thoughts for our readers?

Ans: Yes, love everyone because real love is not a thing that can sell in market.


Thank you very much for taking the time out of your busy schedule to take part in this interview.
Conatct us
Know More About Booksclinic

We are here to answer any questions you may have our company experiense. reach out to us and well respond as soon we can. fill out the queries form. Our representative will contact you shortly for initial consultation to determine your specific needs for your book. Now forget about the fussy laws and printing-publishing issues-for we are here, working day and night to make your dream come true. Publish your book, build a reader base.