An interview with Khushi Saifi | Author Interview | Online Interview

An interview with Khushi Saifi

Book Name - "Jack The Clock Rider"
Hobbies and Interests – "Writing, cooking, music and storytelling"
Amazon Link - Amazon.in
Biographical Info: A very simple and ambitious girl.

Q1.Hi Khushi, thank you for agreeing to this interview. Tell us a little about yourself and your background?

Ans : Hello, it’s my pleasure to talk to you.I am ambitious and simple girl. I’m post graduate andbelong to a Muslim family. My native is in Hapur U.P. and these days living in Dubai with my husband. My father has his own businessand my loving & so caring mother is housewife..

Q2.Your every readers and me also wanted to know, Do you write every single day?

Ans:Not really, due to busy schedule i don’t write daily. But In free time i usually spend my time for writing and story telling on YouTube.

Q3. How did you begin writing? Did you intend to become an author, or do you have a specific reason or reasons for writing each book?

Ans::-No, i never think to be a author. Initially I have started to write the stories in my personal note book. One day i hear about online publishing then i thought to publish my story. Then i published my first short story on an online platform. Through this platform i got positive reviews from the readers and one by one i published short stories according to readers demand. After that i was thinking to publish my stories in paperback form. All time that thought waswaving in my mind, then one daySuddenly “Jack the Clock Rider” story came in my mind and i start it as a mission.
For the second part of your question I would like to say that if you will read my stories you will find some message in it. For example I wrote 498-A keshikari, in this story I try to show that how some women are misusing article 498-A.

Q4. What period of your life do you find you write about most often? (child, teenager, young adult)

Ans: Teenager.

Q5. What was an early experience where you learned that language had power?

Ans:After the publishing of my e-book 498-A keshikari, some readers discuss me with this issue that time personally feel that language have lot of power.

Q6. If you could tell your younger writing self anything, what would it be?

Ans:Actually I’m still learning, what can i say about it. Well I would like to say find out your inner speciality. In every person there is hidden uniqueness and specificity that can bring you heights of success.

Q7. Tell us some more about your book.?

Ans:Jack The Clock Rider is a fantasy story. In this story Jack is a teenage boy who is searching for his father. In all that he found a Cristal and only that Cristal can open the door of secret world which is placed in a hidden clock. Then Jack starts a journey in mysterious world with lot’s of magic.

Q8. Which actor/actress would you like to see playing the lead character from your most recent book?

Ans:I think for Jack's character, actor should be teenage so Shah Rukh Khan's son Aryan Khan is best for lead role.Don’t forget to notice that Jack is look like as Aryan Khan on book cover.

Q9. What was your hardest scene to write?

Ans:In jack story, Medona and jack fighting scene was difficult for me. Because medona is powerful and wicked and Jack is innocent teenage boy but jack have to win after all the power and wickedness of medona.

Q10. What’s the best way to market your books?

Ans:To market a book is very important step for being popular. According to me, book should be available in all online stores and off course on book shops too. In this time social media is a great platform for marketing so publisher, writer and readers should share on it. Being a YouTuber i thought, we should also upload a promo video of book on YouTube.

Q11. Any last thoughts for our readers?

Ans:Only a writer exists by readersso please be connected andAlways keepreading. Be happy and stay blessed. And off course don’t forget to read my book “Jack The Clock Rider”. Also I’m waiting for your reviews on Amazon.Thank you. Thats it.
Thank You.


Thank you very much for taking the time out of your busy schedule to take part in this interview.
About Us

We are here to answer any questions you may have our company experiense. reach out to us and well respond as soon we can. fill out the queries form. Our representative will contact you shortly for initial consultation to determine your specific needs for your book. Now forget about the fussy laws and printing-publishing issues-for we are here, working day and night to make your dream come true. Publish your book, build a reader base.

Reach Us