An interview with Pawan Singh Sikarwar | Booksclinic Interview | Online Interview

An interview with Pawan Singh Sikarwar

Book Name - "SUCCESSISM - FIND YOUR TRUE SUCCESS"
Hobbies and Interests – Reading and writing , Play Chess
Amazon Link - Buy Now
Biographical Info: Pawan singh has been a fiction and motivational writer for two years. He has always wanted to pursue writing as a career. He has provided his services independently and through the blogger. He have completed his degree from zakir hussain delhi college in political science hons. and pursing MA in political science from IGNOU. He work with your story club , livestories.blogger.com , Your Quotes, Amarujala.com. He wrote many of poems and short stories too. Now he currently works in Care Education and Welfare Society.
Favourite Quote - History Repeat itself first as Tragedy and second as a Force.

Q1. Hello Sir, thank you for agreeing to this interview. Tell us a little about yourself and your background?

Ans : I spent my childhood in extreme poverty, so much so that in any such environment would be willing to die. I also worked to sell envelopes in my childhood. In such a situation, I had only my family. But now I am currently working in Care education and welfare society. I started writing in my college days with poems and short stories but last year in my college I started my first novel and after college I wrote my first political philosophy – Successism.

Q2. Your every readers and me also wanted to know, Do you write every single day?

Ans: Yes I write every day because it gives me happiness.When I write, I get full freedom to think about which I feel free to myself.I want to say only one thing from my readers that if you do not understand me, then after going through this books you can understand me.

Q3. How did you begin writing? Did you intend to become an author, or do you have a specific reason or reasons for writing each book?

Ans: I started writing in college days. Basically I am imaginary boy in my childhood. I always imagine some wired situation. but I started writing because of Hollywood and Bollywood movies. That’s really encourage me for choose writing career. I want write movie script that’s why I start work on Adventure of Karun nayar but slowly slowly my interest change into philosophy for change this situation of every country. Yes I have specific reason for writing because I want to started a healthy revolution to change this world society with my notebook and mine pen.

Q4. What period of your life do you find you write about most often? (child, teenager, young adult)

Ans: I started my writing in my teenage period. I think this period is most important in every Human life and its so confusing too. its hardest thing to choose between love and career. but maybe some peoples are lucky because they get both things. After college my dad help me for researching true meaning of Success and maybe its my responsibility to spread this philosophy.

Q5. What was an early experience where you learned that language had power?

Ans: I read many of thinkers like Plato, Karl Marx, John Locke etc. but I impressed with Niccolo Machiavelli because his book “The Prince” is impactful for everyone. They all thinkers include William Shakespeare prove it language had power. And that’s why I want revolution in my society with my language .

Q6. Tell us how much you connected with your upcoming book?

Ans: My upcoming book name is Adventure of karunnayar – mystery in bharatpur. This book is my first fiction novel and this book really connected to me. Because I have a very powerful plan and futuristic plan with this book. That’s my dream series and it’s a action mystery suspense novel.so just wait and watch.

Q7. Tell us about your upcoming books NEIGHBORHOOD?

Ans: My upcoming book is Adventure of Karun Nayar – mystery of Bharatpur. This story of an extraordinary assassination is a story of a Rajsthani royal family where there mysterious murder. How detective karunnayar solves this mystery? that’s book all about mystery, suspense, thriller, and Romance.

Q8. Which actor/actress would you like to see playing the lead character from your most recent book?

Ans: if I release Successism as a Audio book then I really like too see Amitabh Bachchan voice for my book.

Q9. If you could tell your younger writing self anything, what would it be?

Ans: Dear Younger Pawan,
1) Keep writing.
2) Keep practicing.
3) Keep letting people read and react to what you write.
4) It is a God-given gift, and it can be used to inspire people in so many different ways.
5) Believe it when people tell you what you have written is good.
6) Don't get discouraged when the words won't come. Don't worry. The words will come. They are stewing in the back of your brain.
7) Don't think that just because people are your friends, they are giving you a biased opinion. They would tell you if it was bad, and how to make it better.
8) Keep moving forward.
9) You will continue to get better, and it will continue to be a release for you for the rest of your life.

Love and peace,
Older Pawan Singh

Q10. What was your hardest scene to write?

Ans: When I wrote individualism and socialism with Succcessim. Its really hard for me to decide what view is really connect to successism. Because Individual prospective and Social prospective both are importance in our life.

Q11. What’s the best way to market your books?

Ans: I thought online marketing is good way because readers can easily grab the book in online market. And writer also can easily connect with his/ her reader too. That’s why its good way to connect writer to reader and reader to writer.

Q12. Any last thoughts for our readers?

Ans: I chose the writing because it is my passion. My heart just testifies to this, therefore, you too listen to your heart and do whatever you want.No one can allowed to stop you for fly.


Thank you very much for taking the time out of your busy schedule to take part in this interview.
About Us

We are here to answer any questions you may have our company experiense. reach out to us and well respond as soon we can. fill out the queries form. Our representative will contact you shortly for initial consultation to determine your specific needs for your book. Now forget about the fussy laws and printing-publishing issues-for we are here, working day and night to make your dream come true. Publish your book, build a reader base.

Reach Us