An interview with Saranya Kannan | Author Interview | Online Interview

An interview with Saranya Kannan

Book Name - "DEATH WILL NEVER END THE STORY"
Hobbies and Interests – DREAMING, READING BOOKS AND WRITING
Amazon Link - Amazon.in
Biographical Info: "A very sensitive girl".

Q1. Hi Saranya, thank you for agreeing to this interview. Tell us a little about yourself and your background?

Ans : Hi dear, I am happy to talk with you. I am a very simple and lazy girl. Studying 1st b.sc geology in Chennai presidency college. I am from villupuram, Tamilnadu, India.

Q2. Your every readers and me also wanted to know, Do you write every single day?

Ans: Yes, Ofcourse. But writing very little quotes.

Q3. How did you begin writing? Did you intend to become an author, or do you have a specific reason or reasons for writing each book?

Ans: Just started my writing from scribing some quotes. Yes, I had intended to become an author, because it is my dream. Yes, I am having a reason too to write my book. Because I want some changes in the current youngsters and children thoughts. So I have written my first book for them.

Q4. What period of your life do you find you write about most often? (child, teenager, young adult)

Ans: I have started writing during my school days ( while studying 10 th standard at the age of 14)

Q5. What was an early experience where you learned that language had power?

Ans: At starting, I was criticized by some people about my grammatical errors. Still now I am getting. This is the time I am feeling that the Language has more power. Need to learn a lot.

Q6. If you could tell your younger writing self anything, what would it be?

Ans: Don’t just scared of others criticisms. Do what you know and, correct it if you feel it as wrong.

Q7. Tell us some more about your book.?

Ans: My book is an science fiction novel. It holds the motivation, science and father’s love. Especially I have written it for youngsters and children to change their mind set. And my book is now doing the same.

Q8. Tell us about your upcoming books?

Ans: Currently I am working on two books. For one, I have not yet selected the name. And the another one is DEATH WILL NEVER END THE STORY 2 I am having lots of stories to pen down. Soon I will do one by one.

Q9. Which actor/actress would you like to see playing the lead character from your most recent book?

Ans: No actor or actress. I would like play the characters of what I love to be and become.

Q10. What was your hardest scene to write?

Ans: Imagining about the world’s end

Q11. What’s the best way to market your books?

Ans: Gonna conduct the motivational programs in schools and colleges all over the India to canvash my book. Because it was mainly written for youngsters and children. So people reading this interview who know any teachers or professors, please let me know about it.

Q12. Any last thoughts for our readers?

Ans: don’t worry for anything, because everything happens here for some good reason. Do what you know, and correct it if you feel it as a mistake. Hear your innervoice, and don’t bend your ears for people’s rubbish words. Let the problems and pain to affect you. Because undisturbed things will never move.
Don’t find fault in other’s attitude. Don’t doubt anyone. Because it is the clumsy thing ever in this world. Also I did the second clumsy thing( Doubting others). It taught me a great lesson, and now I have changed that attitude. Mainly trust your favourite people. Don’t just hurt them, because life is for one time. You can’t get that trust and love back what they had on you.


Thank you very much for taking the time out of your busy schedule to take part in this interview.
About Us

We are here to answer any questions you may have our company experiense. reach out to us and well respond as soon we can. fill out the queries form. Our representative will contact you shortly for initial consultation to determine your specific needs for your book. Now forget about the fussy laws and printing-publishing issues-for we are here, working day and night to make your dream come true. Publish your book, build a reader base.

Reach Us