An interview with S. B. Lal Mathurn | Booksclinic Interview | Online Interview

An interview with S. B. Lal Mathur

Book Name - "NEIGHBORHOOD" Releasing Soon
Hobbies and Interests – Homoeopathy, Astrology, reading, writing, and vocal music
Amazon Link - Coming Soon
Biographical Info: "Height 5’9’’. Wheatish-fair complexion with good health".
Favourite Quote - Purity of conduct is the best religion.

Q1. Hello Sir, thank you for agreeing to this interview. Tell us a little about yourself and your background?

Ans : I was brought up in a wll-to-do family of Mathurs at Jaipur, Rajastan. Had my education at Jaipur, Pilani,and Varanasi from where I post-graduated in Geology. I did my A.I.C. from Kolkata and Diploma in Archaeomagnetism from Paris, France.

Q2. Your every readers and me also wanted to know, Do you write every single day?

Ans: Yes, Ofcourse.

Q3. How did you begin writing? Did you intend to become an author, or do you have a specific reason or reasons for writing each book?

Ans: After retirement from Central Government Service. I am an author even now. I have written five books so far. The reason for writing books is to apprise people about my scientific work which I did for 33 years.

Q4. What period of your life do you find you write about most often? (child, teenager, young adult)

Ans: In my school days when read, “Danish Aamoz”- a Persian Course Book.

Q5. What was an early experience where you learned that language had power?

Ans: At starting, I was criticized by some people about my grammatical errors. Still now I am getting. This is the time I am feeling that the Language has more power. Need to learn a lot.

Q6. Tell us how much you connected with your upcoming book?

Ans: Too much.

Q7. Tell us about your upcoming books NEIGHBORHOOD?

Ans: The book was intended to spread the way people should behave in public life.

Q8. Which actor/actress would you like to see playing the lead character from your most recent book?

Ans: Akshay Kumar.

Q9. If you could tell your younger writing self anything, what would it be?

Ans: Politics now.

Q10. What was your hardest scene to write?

Ans: Inter-country relations.

Q11. What’s the best way to market your books?

Ans: Contact departments of archaeology, history, physics, chemistry, geology etc.

Q12. Any last thoughts for our readers?

Ans: Culitivate the habit of reading and company of learned people. Follow My Upcoming Book "NEIGHBORHOOD".


Thank you very much for taking the time out of your busy schedule to take part in this interview.
About Us

We are here to answer any questions you may have our company experiense. reach out to us and well respond as soon we can. fill out the queries form. Our representative will contact you shortly for initial consultation to determine your specific needs for your book. Now forget about the fussy laws and printing-publishing issues-for we are here, working day and night to make your dream come true. Publish your book, build a reader base.

Reach Us