An interview with Subasa Misra | Booksclinic Interview | Online Interview

An interview with Subasa Misra

Book Name - "Sangeeta - The Mountian Girl"
Hobbies and Interests – Reading & Writing, Carrier Counselling
Amazon Link - Coming Soon
Biographical Info: Aviation Professional by Profession & Writer by Heart
Favourite Quote - With an inch of time one can perchased of gold but with an inch of gold one cant perchased an inch of time.

Q1. Hello Sir, thank you for agreeing to this interview. Tell us a little about yourself and your background?

Ans : I am Privileged to be interviewed. My Child hood in Village, Teenage in town and youth in Big Cities, Flying and working in Flying Machines. I love to see the Blue Sky to imagine & Create & to touch the sky with glory.

Q2. Your every readers and me also wanted to know, Do you write every single day?

Ans: I don't write every day. When ever in mood, I write even after mid night.

Q3. How did you begin writing? Did you intend to become an author, or do you have a specific reason or reasons for writing each book?

Ans: I was encouraged by seeing my mother & Maternal Uncle writing.When I saw the flora fauna of nature also atrocities against women,I use to write.

Q4. What period of your life do you find you write about most often? (child, teenager, young adult)

Ans: Even if I have written in my youth but more comfortable to write at this age.

Q5. What was an early experience where you learned that language had power?

Ans: When I have spoken in my school debate live TV debate and addressed a public meeting, I felt the magic of language.

Q6. Tell us how much you connected with your upcoming book?

Ans: Any Stubborn Passionate Person can reverse the situation with little luck & hard work.

Q7. Tell us about your upcoming books "Sangeeta - The Mountain Girl"?

Ans: Even though more novels are in pipeline "brinda" will come to lime light first.

Q8. Which actor/actress would you like to see playing the lead character from your most recent book?

Ans: Mr Akshaya Kumar & specifically Miss Priyanka Chopra to play the role of Sangeeta - the mountain girl.

Q9. If you could tell your younger writing self anything, what would it be?

Ans: To my younger generation when in real life or writing they should be Patriotic & humane.

Q10. What was your hardest scene to write?

Ans: Whenever I write Mountain Girl with Pain & tears.

Q11. What’s the best way to market your books?

Ans: I like the way mouth to mouth publicity is more effective.

Q12. Any last thoughts for our readers?

Ans: My Sincere suggestion to readers enjoy the heaven on earth the Scenic beauties of Himalayas --continue as earlier.


Thank you very much for taking the time out of your busy schedule to take part in this interview.
About Us

We are here to answer any questions you may have our company experiense. reach out to us and well respond as soon we can. fill out the queries form. Our representative will contact you shortly for initial consultation to determine your specific needs for your book. Now forget about the fussy laws and printing-publishing issues-for we are here, working day and night to make your dream come true. Publish your book, build a reader base.

Reach Us